Atromg8 partnerséget kötött a Sendvalu-val a hatékony határokon átnyúló fizetés érdekében.

Az egyedülálló multi-DLT és blokklánc ökoszisztémával, Az ATROMG8 megragadta a címlapokat. Egy mérföldkövet átlépve egy jelentős partner kapcsolatot létesített a svájci Sendvalu, a neves globális pénzátutalási szolgáltatóval. A projekt jelenleg Latin-Amerikára, különösen a brazil piacra összpontosít, hogy mindenki számára biztosítsa a proaktív kommunikációs és pénzátutalási szolgáltatások teljes előnyeit.

A világ egy globális élőhely, melynek embereinek milliói lebegnek külföldön munkahelyek és megélhetés céljából. A migrációs adatportál megjegyezte, hogy 2019 közepén a migráns munkavállalók 271,6 milliót tettek ki, azaz a világ nemzetközi bevándorlóinak körülbelül 65% -át. 2,7%-a latin-amerikai és karibi térségben lakik és dolgozik. E lakosság nagy része nehéz és alacsony fizetésű munkákat végez, ahol a bér megszerzése után egy körülményes problémával szembesülnek:

A munkavállalók bérének hazautalása, a távol tartózkodó családtagok számára.

Különösen az alacsony keresetű rétegek között, sem a feladó, sem a címzett, általában nem rendelkezik személyes bankszámlával, ami arra készteti a tömegeket, hogy pénzüket 30% -ig terjedő átváltási költséggel konvertálják, hogy később vissza lehessen azt váltani.

Az ATROMG8 annak érdekében, hogy megoldást találjon erre a problémára, a Sendvaluval fogott össze és így elérhetőek lesznek a Sendvalu által nyújtott szolgáltatásai Dél-Amerikában. A projekt szerint Brazília egy pénzátutalási csomópont, közel 75 ország és 200 000 kifizetési ponttal. Az ATROMG8 minden aktív felhasználó számára egy digitális bankkártyát biztosítana, amelyet a POS-hálózat segítségével Brazíliából származó országos tranzakciókhoz használnának.

A teljes tranzakciós és kommunikációs folyamat ugyanaz marad, mint egy hagyományos, de azzal a különbséggel, hogy az online platform a Blokklánc technológián működne, és az információcserére az 5.0-n MixNet Superstructure-n keresztül kerül sor, amely az ATROMG8 Coin-al (AG8) működik. Ez javítja a tranzakciók biztonságát és egyszerűségét, és csökkenti annak kockázatát, hogy a metaadatok az interneten maradnának. Ezenkívül az ATROMG8 – Sendvalu projekt megvalósításával abszolút minimális díj struktúrával működne és tehermentesíti a felhasználókat.

A digitális bankcsoportok, mint például a brazil DIGITAL Banks csoport, valamint az Aleph Bank vagy a Pride Bank szintén alapokat hoznak létre, amelyek kapcsolódnak a szolgáltatás támogatásához és az ajánlat továbbfejlesztéséhez. Jelenleg csak engedéllyel rendelkező partnerek vannak ebbe a hálózatba a piaci tervezés idejének fenntartása érdekében.

Az ATROMG8 vezető kommunikációs szolgáltató, amely azzal a céllal indult, hogy aktív felhasználóinak millióit kösse össze a világ különböző részein található termékek és szolgáltatások révén. Ennek a szervezetnek az elsődleges elképzelése azonban az, hogy a fogyasztók számára egyedülálló élményt nyújtson, amely lehetővé teszi számukra az adatok biztonságát. Víziója érdekében számos eszközt és szolgáltatást fejlesztett ki, ideértve a 2020 elején életbe lépett decentralizált üzenetküldési és fizetési portált.

A Sendvalu olyan pénzszolgáltató, amely a jövőképéből kiindulva lehetővé teszi a tranzakciókat a világ minden részén. A szervezet célja az alacsony jövedelmű ember csoportok, akik távol vannak a családjuktól, és alacsony költséggel küldjék haza a pénzt családtagjaiknak. A Sendvalu a legkorábbi úgynevezett átváltási társaságok között volt, amelyek azonosították ezt a problémát. Most már 14 év telt el, amikor a Sendvalu folyamatosan bővítette szolgáltatásait, olcsóbbá és hatékonyabbá téve a határokon átnyúló tranzakciókat, így valós idejű árfolyamokat kínálva a fogyasztók számára.

 

Az új alkalmazás várhatóan 15 különféle alkalmazás képességeivel bír majd, amelyek még kényelmesebbé teszik a fogyasztók életét, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan végezzék munkájukat. A bevezetés kezdeti szakaszában a kísérleti projekt segít a szervezeteknek, hogy részletes visszajelzést kapjanak a felhasználóktól. A kísérleti projekt hibáinak kiküszöbölése után az új alkalmazást a globális piacon indítják el, a piaci felhasználók nagyobb része számára. A platform funkcióit tovább kell gazdagítani az idővel és a szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználók számával. A jelentések szerint a végrehajtás 2020 második negyedévére várható.

 

FORRÁS:

https://nulltx.com/

ATROMG8:

www.atromg8.com

Sendvalu:

www.sendvalu.com