Technológiai és marketing partnerséget írtak alá 2020. július 4-én, szombaton az ATROMG8, az IBREI és az ACCUBITS Technologies!

IBREI
https://www.ibrei.org.uk/

A Brazil székhelyű intézmény IBREI ( INSTITUTO BRASILEIRO DE DESENVOLVIMENTO DE RELAÇÕES EMPRESARIAIS INTERNACIONAIS ) egy multinacionális szervezet, amely több mint 20 országban képviselteti magát, és több mint 30 000 vállalat hálózatát egyesíti. Az IBREI célja, hogy javítsa a nemzetközi üzleti környezetet azáltal, hogy hidat teremt a szakemberek, a vállalatok és az állami illetve magánszféra között.

ACCUBITS Technologies

https://accubits.com/ 

Az Accubits Technologies egy teljes körű szolgáltatást nyújtó szoftver szolgáltató, amely termékfejlesztési és digitális átalakítási szolgáltatásokat kínál kormányoknak, Startupoknak vagy Fortune 1000 vállalatoknak. Az Accubits székhelye az USA-ban Virginiában található, és irodái vannak Ausztráliában, Kanadában, Egyesült Arab Emírségekben, Hongkongban, Indiában, Norvégiában, Szingapúrban, Indonéziában és Svájcban. A fejlődő technológiákra való összpontosítással, az Accubits arra törekszik, hogy élen járjon ebben az ipari forradalomban, amelynek szemtanúi vagyunk.

ATROMG8

https://atromg8.com/

Az innovatív MixNet 5.0 superstructre által támasztott multi-blokklánc rendszer nagy léptekkel halad. A Svájci cég egy gyors és biztonságos ökoszisztéma felépítésén dolgozik ahol biztonságos beszélgetések, coworking, PSP tranzakciók, adatcsere és a diplomák és oklevelek blokkláncon való rögzítése van a központban. Az ökoszisztéma ezenkívül egy komplett közösségi média, gig-gazdaság és e-kereskedelemmel is rendelkezni fog.

Az ATROMG8 egy olyan blokklánc technológiát és decentralizált főkönyvet fejlesztett ki, amelyhez különféle hálózatok férhetnek hozzá vagy felépíthetik saját Tokenjeit az ATROM Blokklánc rendszeren keresztül, és csatlakozhatnak az ökoszisztéma más projektjeihez.

A memorandum összefoglalása:

A felek a kölcsönös megbeszélések alapján megállapodtak abban, hogy együtt dolgoznak, olyan termékek és megoldások előállításánál mint például: mesterséges intelligencia, elosztott főkönyvi technológia (DLT), blokklánc, vagy decentralizált pénzügyi lehetőségek (DeFI) .

Az ATROMG8, az IBREI és az ACCUBITS Technologies egy nemzetközi kutatási és fejlesztési csoport létrehozására törekszik, hogy olyan megoldásokat biztosítsanak, amelyek kihasználják a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia előnyeit, százezer kis- és középvállalkozások számára szerte a világon.

Ez lehetővé tenné a vállalkozások számára, hogy könnyedén hozzá férjenek adatok vagy információkhoz, valamint termékeik és szolgáltatásaik forgalmazását, ezáltal lehetővé téve számukra a helyi, valamint a nemzetközi határokon átnyúló kereskedelemben való hatékony részvételt, hogy versenyképesek lehessenek a piaci óriásokkal szemben.

Egy decentralizált nyilvántartást hoznának létre Brazíliában és más országokban potenciális befektetők és vásárlók számára. Később azt más országokban is bevezetnék, mint például a BRICS szövetség országaiban. A cél egy megbízható környezet megteremtése a felek és a résztvevők számára, akik kölcsönhatásba lépnének egymással, a gazdaság különböző területein.

A partnerség az IBREI és az ACCUBITS Technologies között magában foglalja hogy:

  1. Az ATROMG8 a hivatalos DLT (Distributed Ledger Technology) és blokklánc partner, az IBREI hálózat számára.
  2. Az ATROMG8, az IBREI és az ACCUBITS Technologies egy ellátási lánc menedzsment rendszert és platformot épít és valósít meg a dokumentumok és információk biztonságos cseréjéhez, kezdetben az IBREI hálózat számára, amely több mint harmincezer társaságot foglal magában, és világszerte több mint 20 országban van jelen. Beleértve Brazília, Ausztrália, Kína, Egyesült Királyság, Svájc és még sok más, amelyek mind a magán-, mind az állami szektorra kiterjednek.
  3. Az ATROMG8, az IBREI és az ACCUBITS Technologies e-kereskedelmi platformot épít és valósít meg az ipar több szintjén, kezdve a kiskereskedőktől a nagy nyersanyag-beszállítókig, ideértve a B2B, C2C, B2C és P2P-t is.
  4. Az ATROMG8, IBREI és ACCUBITS Technologies egy rangsorolási és áttekintési rendszert is épít és valósít meg befektetők és ügyfelek számára, akik előzetes információt szerezhetnek be a részt vevő vállalatokról és kereskedőkről az e-kereskedelmi platformon. Ezzel elősegíti a megbízható környezet felépítését.
  5. Az ATROMG8, az IBREI és az ACCUBITS Technologies egy nemzetközi blokklánc alapú szabványt hoznának létre minőség ellenőrzés, fenntarthatóság és a pénzügyek területén. Különböző Fortune 500 társaságokkal együttműködve, a kifejlesztett termékek és rendszerek elfogadásának illetve biztosítása érdekében.
  6. ATROMG8, IBREI és ACCUBITS Technologies implementálhat egy Defi (decentralizált finanszírozás) és egy hagyományos pénzügyi környezetet a kifejlesztett platform és a kapcsolódó szolgáltatások használatához.

 

Forrás:

ARTROMG8 Announces Partnership with IBREI and Accubits Technology