November 11.-én a Svájci kriptovölgyben beindítják az AG8 ökoszisztéma rakétáit.

Mit lehet tudni az ATROMG8-ről? Miért érdemes erre a projektre figyelni?

Az ATROMG8 több projekt kombinációja egy rendszeren belül. Különböző projektekkel rendelkezik, ideértve egy nagyon magas blokchain titkosítással ellátott üzenetküldő és tranzakciós szolgáltatást, mobil DPoS Staking lehetőséggel. Az ATROMG8 egy multi-blockchain rendszer, amelyet a MixNet 5.0 felépítmény hajt, ez egy biztonságos és gyors ökoszisztéma a coworking-hez, a beszélgetésekhez, az adatcseréhez, a PSP-tranzakciókhoz, blokkláncon rögzített diplomákhoz, valamint a szociális hálózatokhoz, amely teljes adatvédelmet és biztonságot kínál.

PROJEKTEK ÉS PARTNERSÉGEK

IDSP – International Digital Student Passport

Az International Digital Student Passport (IDSP) egy egyedülálló, blokklánc alapú ökoszisztéma az emberek oktatási rendszerének kiegyensúlyozására. Az ATROMG8 már aláírt (2020 januárjában) több olasz kutató vállalattal és egyetemmel. A tesztüzem az Olasz Iparművészeti Politechnikai Intézetben és az Anconai PoliArte intézetben fog kezdődni. Az IDSP bevezetésével az ATROMG8 az innováció ösztönzését tervezi az oktatás, a közösség, a kutatás, valamint a világ minden táján a kormányokkal folytatott technológiai szolgáltatások révén.

Chainsat

Az ATROMG8 DLT (Distributed Ledger Technology) partner a CHAINSAT űrprojektben, amelynek célja az első vállalati blokklánc-műhold elindítása. A műholdaknak az a célja, hogy egy vállalati blokklánc-főkönyvet hozzanak létre, amely biztonságos tranzakciós hálózatot tesz lehetővé a következő generációs pénzügyi és IoT rendszerek számára.

IBREI

Továbbá technológiai és marketing partnerséget írtak alá 2020. július 4-én a Brazil székhelyű IBREI intézménnyel. Az IBREI egy multinacionális szervezet, amely több mint 20 országban képviselteti magát, és több mint 30 000 vállalat hálózatát egyesíti. A projekt fő célja, hogy több százezer kis- és középvállalkozás könnyedén hozzá férjenek adatok vagy információkhoz, valamint termékeik és szolgáltatásaik forgalmazását, ezáltal lehetővé téve számukra a helyi, valamint a nemzetközi határokon átnyúló kereskedelemben való hatékony részvételt, hogy versenyképesek lehessenek a piaci óriásokkal szemben.

India és Brazil E-egészségügy

Az ATROMG8 blokklánc szerkezetét az Indiai és Brazil kormány egészségügyi osztálya vette figyelembe. Az E-egészségügyi projekt célja, hogy több millió Brazil és Indiai lakos számára a betegek egészségügyi nyilvántartását a decentralizált blokkláncban tárolja, ahelyett, hogy egy központi rendszerben tárolná, amely bizonytalan az adatsértésekkel szemben. Az e-egészségügyi projekt alapvető célja, hogy jobb adatbiztonságot és hozzáférhetőséget biztosítson minden beteg orvosi nyilvántartásához. A tesztfázis már folyamatban van, és a siker esetén országszerte alkalmazhatják, amivel Atromg8 több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezne.

DFIP és UNISWAP LISTÁZÁS

Az Atromg8 lépést tart a trenddel és nyitott a DEFI irányába, és partnerséget kötött A DFIP-vel, akik blokklánc alapú biztosításokra specializálódtak amit majd az Atromg8 az IDSP-be integrál, hogy biztosítsák az egyetemisták napi igényeit. Jelenleg az ATROMG8 saját blokkláncon futó AG8 Coint a Kínai Bibox-on és a Dél-Koreai Probit   kriptotőzsdén van listázva, és bővítette repertoárját az UNISWAP-al, ahol majd 2 millió AG8-coint fognak 100:1 arányban konvertálni.

 

Közeleg a mainnet indulás egy éves fejlesztés után – árfolyam ugrásnak lehetünk majd tanúi?

Érdemes lesz odafigyelni az Atromg8-re, mivel jelenleg alacsony a piaci kapitalizációja és november 11-én érvénybe lépő Mainnet start aktiválja az aláírt projekteket és így egy aktív kereslet generál az AG8 Coin iránt, ami az ökoszisztéma üzemanyaga, úgy mint az Ethereum-nál a GAS. A közelmúltban mellesleg az Atromg8 csapata egy nagyszabású Coin Burn akciót hajtott végre, ahol az AG8 Coin készletnek a 80%-át elégették, ezzel drasztikusan csökkentette a forgalomban lévő coinoknak a számát az ATROMG8 ami majd pozitívan hathat a jelenlegi árfolyamra.

Ha követni szeretnétek az ATROMG8 fejlődését, akkor itt kövessétek a Coinvest.hu-t meg a hivatalos AG8 Telegram csoportot!

Hivatalos Telegram csatorna: https://t.me/My_Atronocom_World