Amikor egy csapat munkája kezdi meghozni a munkája gyümölcsét, és a legkülönfélébb társadalmi osztályokból származó népek sokasága összeül, hogy együtt realizálják és megvalósítanak egy álmot, akkor bizony hatalmas sikerről beszélhetünk.

 

Az ilyen sikernek a példája az ATROMG8 és partnerei akik 2020. november 11-én kapcsolódtak a saját fő blokklánc hálózatukra és egyidejűleg egy nemzetközi digitális közösséghez, megnyitva ezzel az utat az első tucat projektet, amely csatlakozott az ATROMG8-hez, hogy az adatvédelem és privátszféra égisze alatt hajtsák végre.

Ezen projektek egyike a WORLDG8, ahol az Atromg8 a többszörösen díjazott Accubits-al, amelynek gyökerei az Egyesült Államokban és Indiában találhatóak, valamint a több mint 30 000 vállalati hálózattal rendelkező Brazil Nemzetközi Üzleti Kapcsolatok Fejlesztésének Intézetével (IBREI) dolgozik együtt.

Maurício Prazak, az IBREI elnöke a WORLDG8-et egy piaci “forradalomnak” tekinti;

 

“Mindig azt mondtuk, hogy a vállalatok és a piacok közötti információ- és tudáshiány jelenti a legnagyobb akadályt a nemzetközi üzleti életben. Az IBREI több mint 20 országban van jelen, és évek óta dolgozik ezen hiányosság pótlásán, hidat építve a piacok és a kormányok között, hozzájárul a jobb üzleti környezet kialakításához. Most, a WorldG8 segítségével biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk ezt a munkát az egész világra kiterjeszteni. Radikális változás volt már folyamatban a nemzetközi piacon, ahol a vállalatok fokozatosan a digitalizált világ felé mozdultak el. A pandémiás válság azonban nagyon felgyorsította ennek a változásnak a tempóját. Ez olyan példátlan lehetőségek elé helyezett bennünket, amelyet én a nemzetközi piac “demokratizálása” ként tekintek.

Mauríció Prazak, IBREI

 

WORLDG8 a kis- és középvállalkozásokra helyezte a hangsúlyt, amelyeknek meg kell adni az előfeltételeket első sorban a BRICS-országokban, hogy azok érvényesülhessenek az olyan hatalmas nagyvállalatokkal szemben mint az AMAZON vagy az ALIBABA a nemzetközi piacokon anélkül, hogy a cégek hatalmas mennyiségű pénzt kellene a kezükbe venniük. A közösség ereje és a nem személyes adatok cseréje lehetővé teszi az összes lehetséges integrációt amelyeket a platformon használnak.

 

Ha olyan közismert technológiai szakemberekkel beszélünk mint az olasz védelmi minisztériumnál lévő full stack és blokklánc fejlesztő William Nonnis, akkor csak találgatni tudunk, hogy milyen hatalmas potenciállal rendelkezik a WORLDG8:

“Az úttörő digitális innovatív technológiák, mint például az ATROMG8 integrált multifunkcionális ökoszisztémája képes lesz társadalmi-gazdasági támogatást kínálni vállalatok és a közigazgatási intézmények számára a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás szempontjából. A mesterséges intelligencia, a blokklánc és a DLT különböző struktúráinak integrálása a magánszektorban a WORLDG8 kialakulóban lévő struktúrájába számszerűsíthető lehetőséget teremt a belső költségek javítására, amelyek hatással vannak a vállalat költségeire és előnyeire. Az ebből eredő információkhoz és adatokhoz való hozzáférés olyan keretrendszerben, amely pénzügyileg is elfogadható a kisvállalkozások számára is, megváltoztatja a kereskedelem világát, ahogy ma azt ismerjük, és teljesen új lehetőségeket teremt minden ágazat számára. A platform kisvállalkozások millióit alakíthatja át a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi csoportjává.”

William Nonnis

Az ATROMG8 weboldalon más projekteket is megtalálni, és hatalmas potenciál rejlik minden egyes projektben. Mindannyian osztoznak az adatok tisztességes és átlátható kezelése, valamint az ügyfelek és a résztvevők magánéletének védelme iránti vágyban. Ezért mindenki azt kutatja, hogy miként lehet elérni és megvalósítani a célokat.

Egy másik igéretes projekt a ChainSat ami az Accubits Technologies-tól származik. A Projekt célja egy 12 kg-os műhold, amelyet 2021. augusztus 23-án küldenek az űrbe, hogy földönkívüli lehetőséget teremtsen az adatok biztonságos cseréjére mindazon vállalatok és intézmények számára, amelyek a törvényi előírások és biztonsági okok miatt nem használhatják a hagyományos hálózatokat, mint például az internetet. Az ATROMG8 a projekt hivatalos blokklánc partnere. A lehetőség olyan nagy, hogy még a JP Morgan Chase is igazolja ezt a felhasználói esetet a saját tesztsorozatán keresztül, a kezdeti tesztek elvégzésével a dán GOMspace céggel. Természetesen nem lehet összehasonlítani ezeket egymással, mert a ChainSat sokkal elmélyültebben van ebben az ügyben és kizárólag erre specializálódott, míg a JP Morgan csak egyszerű teszteket hajtot végre a szoftverén. De az érvényesítés adott, és ezzel megnyílik a verseny a blokklánc uralmáért a világűrben.

 

De miért hallunk ilyen keveset az ATROMG8-ről, és hol van az agresszív megjelenés, amelyet egyébként a kripto projektektől ismerünk?

Kapcsolatba léptünk néhány emberrel az ATROMG8 környezetből, és kutattuk a közösségi médiát, akik aktívak ebben a hálózatban. Válaszokat kerestünk a saját képünk kialakítása érdekében.

Sok minden történt azóta, hogy az ATROMG8 hálózat első tagjai 2013-ban találkoztak a mai napig. Azon eredeti elképzelések alapján, hogy a hálózat hogyan változtathatja meg a világot a blockchain protokoll és így a Bitcoin által kínált új lehetőségekkel, már nem sokan maradtak a csapatban. Ha beszélsz a csoport tagjaival, akkor a Bitcoin legjobb esetben a pénzügyi rendszer kistestvérének tekinthető, amely egyszerű lehetőségeket kínál ezekre a szereplőkre, hogy kiaknázzák a világot, és megtömjék a nagyok zsebeit a kicsik hátán. Azonban nagyon hálásak az ATROMG8-at elindító technológiai részletekért, és tisztában vannak azzal, hogy “Satoshi Nakamoto” nélkül az ATROMG8 valószínűleg ma nem létezne.

A blokkláncot az ATROMG8 csapata olyan eszközként vagy motorként írja le, amely sok más technológiával együtt támogatja a hálózaton végzett munkát, és biztosítja a biztonságot és a decentralizációt. A blokkláncot itt nem marketing eszközként használják arra, hogy jogot teremtsen a projekt létezésére, vagy ICO végrehajtására. A blokklánc tranzakciónként bizonyított 0,027 mp-es teljesítménye beárnyékolja a piacon ismertek nagy részét. A másodpercenként 8000 tranzakcióval és a vertikális skálázhatósággal, amely tovább bővíthető a párhuzamos tranzakciók lehetőségein keresztül, megértjük azt is, hogy az összes projekt hogyan tud megbízhatóan kölcsönhatásba lépni egymással egy ökoszisztémában a jövőben.

Az ATROM Coin már szerepel számos tőzsdén, mint például a dél-koreai Probit-on  vagy  a kínai Bibox-on , de olyan decentralizált piacokon is, mint az UNISWAP és a Binance pancake-en is listázva van. A cél elsősorban nem az, hogy az ATROM Coin árát spekulánsok “felpumpálják”, de mindenki számára elérhetővé kell tenni, mert a coinra gyakorlatilag a platform minden felhasználói interakció után szükséges.

Az összes ATROM érmét, amelyre nem volt feltétlenül szükség, több esemény keretén belül “elégették”. Az eredeti 440 millió ATROM coinból ma már csak 84 millió coin áll rendelkezésre, és valamivel több mint a fele forgalomban van. Az ATROM coinok száma tovább fog zsugorodni, és az elkövetkező években maximálisan 35,8 millió egységre fog csökkeni.

Ez főleg azáltal érhető el, hogy az ATROM coinokat “megsemmisítik” miután fizetnek egy szolgáltatásért, és így kivonják őket a forgalomból. Ez ösztönzőket teremt és elősegíti az ATROM coinok árának fokozatos stabil emelkedését a másodlagos piacokon. Minél kevesebb van forgalomban, és minél több a potenciális felhasználás, annál magasabb az ár a piacokon. Minél magasabb az ár, annál szélesebb körben oszlik meg az érme egy folyamatosan növekvő közösségben.

Az ATROMG8 hálózat a coin nélkül nem működik, mivel a hálózat üzemeltetőket ATROM coinokkal jutalmazzák a nyújtott szolgáltatásért. A tranzakciónkénti mikrofizetések révén történő jutalom a rendszer üzemanyaga, amely a decentralizációt működőképessé teszi, és egyre több úgynevezett csomópontot hoz létre világszerte. Éppen ezért az ATROMG8 felelősei csak stabil áralakulást látnak fenntarthatónak a platformon lévő valós felhasználók száma miatt. Semmi hype és push nélkül  lehet csak valós értéket létrehozni a hálózaton.

Következtetés: Az ATROMG8 egy gyöngyszem, amely minden bizonnyal befolyásolni fogja és megváltoztatja a mai digitális világot. Az ATROMG8 ökoszisztéma lehetőséget ad saját kriptovaluta létrehozására, finanszírozás megszervezésére, tanúsítványok kiadására a blokklánc minden területén, fizetések teljesítésére, üzenetek írására, saját csoportok létrehozására a ház belső szociális hálózatán, de oktatásra és bevétel szerzésre is van lehetőség. A lista folyamatosan bővül, mivel szinte minden nap új eszközöket és szolgáltatásokat adnak hozzá a fejlesztők, amelyeket tesztelnek a platformon, mielőtt 2021 nyarán elérhetővé tennék őket iOS és Android alkalmazásban. Végül de nem utolsó sorban az tranzakciós költségek 10% -át jótékonysági célokra fordítják ami egy nyilvános tárcába kerül, az ATROMG8 itt is úttörő szerepet tölt be a Chain of Love projekt keretén belül.

chain of love

Számunkra az ATROMG8 képes arra, hogy az elkövetkező években a világ egyik vezető hálózatává váljon. A méretezhetőség és a változatosság egyedülálló. Egyre több szakember és kripto befektető látja ezt a lehetőséget, ami megmagyarázza az ATROM coin exponenciális ár alakulását az elmúlt hetekben. A 6 hét alatt elért 500%-os emelkedés még a bika piacon is nagy eredmény. Gyanítjuk, hogy az ATROMG8 Network-el az elkövetkező hetekben, hónapokban még nagyon sokat fogunk hallani.

További információk az ATROMG8-ről az alábbi platformokon elérhetőek :

  • https://atromg8.com/info/
  • https://twitter.com/atromg8?lang=en
  • https://t.me/My_Atronocom_World