Elérheti a bitcoin a 20.000 dollárt?

Két prominens befektető a kriptoszférában azt jósolja, hogy a bitcoin elérheti a 20.000 dollárt.

Tom Lee a Fundstrattöl és Max Keiser újságíró optimista mert, nemrégiben a domináns kriptovaluta áttörte a 7000-res ellenállást.

 

Max Keiser : 28.000 dollár per bitcoin még mindig reális.

 

Az év eleji korrekcióban a bitcoin több mint 60%-ot, míg egyéb altcoinok átlagban 90%-ot esett, Tom Lee és Max Keiser továbbra is pozitívan nyilatkoznak a piacion uralkodó szituációkra.

Egy hónap stabilitás után, áttudta törni a bitcoin a 7200 dolláros ellenállást. Az ethereum, ripple, bitcoinCash, EOS, stellar, litecoin, cardano és a egyéb kriptovaluta nagy erősödést mutattak az elmúlt 24 órában. A wanchain és az ICON összehasonlítva a BTC-vel egy 10%-os emelkedést mutat.

Keiser szerint az év végére még mindig reális a 28.000 dollár, különösen akkor, ha az intézményes befektetők belépnek a kriptopiacra.

Nem hiszem azt, hogy az elutasítások fontosak lennének. A bitcoin infrastruktúrája még csak most kezd kiépülni.

Jonathan Hamel     bitcoin akadémia montreál

 

Egy interjúban azt mondta a 8 millió felhasználóval rendelkezö ETORO Multi Asset Brokerage vezetöje , hogy sok ETF alternatíva létezik mint például az ETN (Exchange Trade Note).

A kriptopiacra gyakorolt pozitív fejlemények, mint például Japánban és Dél-Koreában történő szabályozások arra következtetnek hogy a bitcoin hamarosan megint a 2017-es csúcshoz fog közeledni.

 

Forrás: NewsBTC  KÉP: pixabay,cc0