ZUG, SVÁJC – ATROMG8, az egyedülálló multi-DLT és blokklánc rendszer amelyet egy innovatív MixNet 5.0 táplál, apró, de fokozatos lépéseket tesz a világhírnév felé. Az Atromg8 kriptovalutáját, az AG8-t, a közelmúltban a Probit, Dél-Koreai tőzsdére listázták.

Az ATROMG8 egy decentralizált DPoS-alapú (Delegated Proof of Stake) blokklánc ökoszisztéma, amely lehetővé teszi az emberi kommunikációt, tanulást és szervezést. Az egyedülálló multi DLT és a blockchain architektúrán keresztül az ATROMG8 célja az emberi kommunikáció és az értékcsere fogalmának egy teljesen új szintre történő optimalizálása, az adatbiztonság területén. A MixNet technológia egy valós idejű ökoszisztéma az Atromg8 digitális platformján, amely magas biztonságú interakciókat biztosít, kis és nagy csoportoknak egyaránt.

Különböző blokklánc hálózatok férhetnek hozzá a platform decentralizált vállalati nyílt forrású blokklánc főkönyvéhez, és szükség esetén közvetlen műholdas kommunikáción keresztül végrehajthatnak tranzakciókat. Ezáltal a biztonság és privát szféra szempontjából sokkal biztonságosabbá válnak a tranzakciók.

A platformot AG8 tokenek/Coinok táplálják, amelyek megkönnyítik a különféle tevékenységeket az ATROMG8 ökoszisztéma egész területén. Ezek magukban foglalják az adatok küldését és fogadását, a szolgáltatások költségeit, a pénzügyi tranzakciókat és a csomópont-üzemeltetők és a stakeholderek kompenzációs díjait.

Amellett, a peer-to-peer tranzakciós eszközként is hasznos, az AG8 tokenek csereeszközként, elszámolási egységként és értéktárolóként is szolgálnak. Az AG8 tokentulajdonosok hozzáférhetnek a teljes ATROM hálózathoz és használhatják annak szolgáltatásait és termékeit. Érdekesség, hogy a platform modern technika ellenére felhasználóbarát, és a felhasználók bármilyen eszközzel (pl: asztali, táblagéppel vagy mobiltelefonnal) elérhetik azt.

Az ATROMG8 egy globálisan operáló ökoszisztéma, amely megkönnyíti a biztonságos és biztonságos kommunikációt (beszélgetés, értékcsere és pénzügyi tranzakciók szempontjából) az egész világon, a jogi előírásokat betartva és minden területen engedéllyel rendelkező szolgáltatókkal együttműködve a tisztességesebb, jobb és tisztább világért.

Rebuild the Chain

Az ATROMG8 csapata blockchain megoldást nyújtott a “Rebuild the Chain” projekthez, egy pandémia menedzsment rendszer, ahol Covid19 fertőzött személyek nyomon követése és expozíció analitikát használnak blokklánc technológia segítségével. Az AtromG8 emberei folyamatosan dolgoznak olyan projekten, amelyek elősegítik a bolygó jobb helyzetének kialakulását.

Chainsat

Az Atromg8 aktívan részt vesz a ChainSat projektben is, amelyet az Accubits Technologies keltett életre. Ez az első ilyen jellegű projekt, ahol egy blokklánc műhold kering a föld körül, amelynek célja egy vállalati blokklánc-főkönyv létrehozása, amely biztonságos tranzakciós hálózatot tesz lehetővé a következő generációs vállalati blokklánc alkalmazások számára. Ez megkönnyíti a biztonságos kommunikációs csatornát a vállalati konzorcium kommunikációjához anélkül, hogy az internettől függne. További információ a Chainsat projektről Itt olvasható.

Egyéb fontos részletek:

Az AtromG8 szerepelhetett a világhírű Hackernoon magazinban.  

A „20 legígéretesebb blokklánc-projekt 2020-ban” listáján az AtromG8 a három legjobb projekt közé választották. Hackernoon szerint az AtromG8 decentralizált biológiai rendszere nagyszámú ügyfélkört fog magához csábítani, az ATROMG8 egyedülálló ökoszisztéma miatt, amely minden szükséges információt biztosít mindenki számára a kommunikációhoz, a tanuláshoz, a munkához vagy a mindennapi dolgok szervezéshez.

A Probit Exchange-ről 

ProBit a piacon az egyik legismertebb kriptovaluta tőzsde. A kereskedési volumen szempontjából a 20 legjobb tőzsde között szerepel. Több mint 500 kereskedési párt támogat.

Néhány további kulcsfontosságú statisztika a Probit-ről :

  • 100 000+ közösség tagja
  • 500 000+ havonta aktív felhasználó
  • 2 500 000 havi internetes látogató
  • 40 000 000 felhasználó partneri összeköttetésben és tárcákban, mint például a CoinMarketCap
  • Globális kiterjedésű tőzsde
  • A weboldala több mint 25 különböző nyelvet támogat

A ProBit vitathatatlanul az egyik leginkább felhasználóbarát kripto tőzsde a piacon, amely megkönnyíti a kereskedők számára az AG8 / USDT kereskedési párral való kereskedést.

 

Az ATROMG8 a A közelmúltban bekerült a ProBitbe és új lehetőséghez jutott a decentralizált blokklánc ökoszisztéma számára, hogy több felhasználót érjen el szerte a világon. 

Az AG8 / USDT kereskedési pár teljesen működőképes a Dél-Koreai Probit-en. A felhasználók a számla nyitást június 19-én, illetve a kereskedést 22-én kezdhetik meg.

  • Számla nyitás: 2020. június 19-én, pénteken, 17:00 A KST
  • Kereskedés: 2020. június 22-én kezdődik, hétfőn, 17:00. A KST

 

Fontos linkek:

ATROMG8 webhely: https://atromg8.com/

Távirat: https://t.me/My_Atronocom_World

Facebook: https://www.facebook.com/AtromG8/

ProBit Dél-Korea: www.probit.kr

 

Forrás:

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/mixnet-5-0-superstructure-powered-blockchain-ecosystem-atromg8-soon-to-be-listed-on-global-trading-exchange-probit-south-korea-1029326022