A kriptovaluták világa és növekvő keresletük egyre összetettebbé válik.

Egy fenntartható és értékes kriptovaluta képes kell, hogy legyen arra, hogy névtelenül kommunikáljon, és olyan fizetési alternatívát kínáljon, amely értéket teremt.

Csapatunk tagjai az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztek blokklánc és kriptovalutákra szakosodott nagyvállalatoknál.

Ezt a tapasztalatot és sikert most az ATRONOCOM foglalja magába.

Nem kétséges, hogy az okostelefonok idejében mozgunk, amikor azok soha nem voltak elfogadottabbak és elterjedtebbek, mint ma. Az eszközök funkcionalitását és felhasználóbarátságát folyamatosan fejlesztik és javítják.

Az ATRONOCOM több, decentralizált, a leggyakoribb mobilplatformok (Android, iOS) számára kompatibilis alkalmazást (DApp) hozott létre, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy biztonságosan és átlátható módon kezelhesse saját kriptopénzét. Ez egy teljesen új blokklánc technológia, ami biztosítja az összes applikáció gyors, stabil és átlátható alkalmazását.

Passzív jövedelem a Mobil DPOS (Delegated Proof of Stake) rendszerrel

Egy okostelefonnal is tudunk jövedelmet generálni az ATRONOCOM egyedi blokklánc alapu delegated Proof of Stake konszenzus rendszerének köszönhetően.

Az ATRONCOM egy olyan kriptovaluta, amely okostelefonok számára lett kifejlesztve. A felhasznált konszenzus a “Delegated Proof of Stake” protokoll. A Blokklánc hálózaton belül a Delegált node-ok hozzák létre az egyes blokkokat.

Minden résztvevő/okostelefon egy light node-ot képvisel a hálózatban amivel megszavazhatja a delegált node-okat.

Összesen 101 aktív delegált node szolgálja az ATRONOCOM hálozatát, 32 országban.

Amikor egy delegált node egy új blokkot generál akkor a résztvevő light node/okostelefonok között jutalom (Atrom Token) kerül szétosztásra.

Összefoglalva: Azok a tagok, akik a mobil applikáció segítségével a Proof of Stake folyamatban részt vesznek és fenntartják a rendszer biztonságát, mind jutalomba részesülnek.

(Részletesebb leirás az ATRONOCOM Whitepaperben.)

ÉVES STAKE JUTALOM : 20-30%

S.A.F.T ( Simple Agreement For Future Tokens )

Az Initial Coin Offering (ICO) megoldással ellentétben az ATRONOCOM, egy biztosabb jogi alapokon és széleskörűen elfogadott szerződéses megoldást kinál. Ez nem más mint a SAFT egyezmény (a jövőbeli tokenek egyszerű megállapodása) amely a “crowdsale” közösségi tőkegyűjtést alkalmazza. Célja, hogy ezzel a módszerrel visszanyerjék a felhasználók bizalmát és negatív ICO tapasztalataikat pozitívvá tegyék.

 

Mi is pontosan a SAFT?

A SAFT-ra, mint befektetési szerződésre kell tekinten, amely arra kötelezi a befektetőket, hogy közvetlenül támogassák a fejlesztőket. Cserébe a fejlesztőknek ki kell használniuk az általuk szerzett anyagi forrásokat egy hatékony, működőképes hálózat/termék kiépítéséhez.

A SAFT-nak biztosítania kell, hogy a felajánlott Tokenek megfeleljenek az adott országok jogállamiságának, mind a befektetői, mind a fogyasztói oldalon.

A SAFT egyezménynek megfelelően a kibocsátó cég nem adhat ki használhatatlan Tokeneket.

 

Token – SAFT Eladás

TOKEN – Total : 440.000.000 TOKEN

25 M Token: 0,15 Euro

50 M Token: 0,30 Euro

50 M Token: 0,40 Euro

50 M Token: 0,50 Euro

50 M Token: 0,65 Euro

65 M Token (15%) : Vezetőség

Maradék: 149 M Token staking jutalom rendszer (éves stake jutalom: 20-30%)

 

 

Hálózati jutalék rendszer

Ahhoz hogy az ATRONOCOM a világ minden szegletébe elterjedjen a hálózati marketing stratégiát választotta. Amíg a “klasszikus” cégek a „klasszikus” marketingre, reklámokra fizetnek jelentős összegeket, addig az ATRONOCOM ezeket a költségeket az ajánlók között osztja szét ATRONOCOM TOKEN formájában.
Így a felhasználó bónusz jövedelemre tehet szert.

Szint 1:   10 %

Szint 2:   3 %

Szint 3:   5%

Szint 4:   2 %

Szint 5:   1 %

 

 

 

 

 

 

A vállalat

 

ATRONOCOM a DMCC szabad zónában (Dubai Multi Commodities Centre) van bejegyezve mint blokklánc és szoftverfejlesztő cég.

Az Egyesült Arab Emírségek, különösen Dubai és Abu Dhabi, a feltörekvő piacok, amelyek a gyors megvalósításról és az innovatív ötletek egyszerű kezeléséről ismertek. Ez ATRONOCOM-ot képessé teszi arra, hogy a világon egyedül álló körülményekkel és stabil pénzügyi erőforrásokkal rendelkező befektetési lehetőséget kínáljon.

 

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ATRONOCOM kattintson a következő oldalra.

 

Coinvest.hu

2019.01.22