Nyilatkozat – “ászf”

Coinvest.hu felkeresésével, mint ráutaló magatartással Ön elfogadja a jelen internetes oldal alábbiakban rögzített általános felhasználási feltételeit, továbbá tudomásul veszi, hogy a weboldalt saját és kizárólagos felelősségére használja.

Az oldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az oldal fenntartója minden felelősséget kizár.

Az oldalon található külső hivatkozások (link) követésével letöltött tartalom nem áll az oldal fenntartójának befolyása alatt, így ezek tartalmáért az oldal fenntartója kizárja felelősségét.

A Felek közötti együttműködés során felmerült esetleges károk kapcsán a Coinvest.hu minden felelősséget kizár a következményi (indirekt) károkért, mint például, piacvesztés, elmaradt vagyoni előny vagy adatvesztés.

Az oldal tartalma semmilyen esetben és körülmények között nem minősül hivatalos véleménynek vagy felelős
tanácsadásnak, azt az oldal fenntartója, csupán tájékoztató jelleggel helyezi el, azokra jogot, kötelezettséget alapítani önmagában nem lehet

A weboldal látogatásával, az oldalak használatával, a tartalom letöltésével, regisztrációval Ön az alábbi feltételeket bármely egyéb jogcselekmény nélkül elfogadja.

Coinvest.hu fenntartja magának a jogot, hogy weboldal tartalmát bármikor módosítsa ill. elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse továbbá nem vállal felelősséget azért, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes legyen.