A decentralizáció összes előnye, például a folyamatok automatizálása, a közvetítők kiiktatása, a csökkentett díjak és további védelmi mechanizmusok nem álltak azok számára a vállalatok rendelkezésére, akiknek erre a legnagyobb szükségük volt. Ebben a tekintetben egyre nehezebb versenyezni a piaci óriásokkal, és a monopolizáció egyre egyértelműbbé válik.

 

Természetesen a piacgazdaság modellje nem engedheti meg magának, hogy szándékosan korlátozza a legsikeresebb, nagy holdingok és vállalatok növekedését, ha a törvényeknek megfelelően járnak el. Ezt pedig kihasználják azzal, hogy versenytársakat vásárolnak és bővítik az értékesítési piacok lefedettségét. Így a kisvállalkozások nem képesek versenyezni, különösen a harmadik világ országaiban, erős kormányzati támogatás nélkül. Az egészséges, eredményes verseny, munkahelyek a lakosságnak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak a fenntartása érdekében változtatásra van szükség. Nem meglepő, hogy egy blokklánc technológia volt az, amely megmentette ezt a problémát és sikeres megoldásnak ígérkezik.

A WORLDG8 mint megoldás 

Az információval való munka a digitális világ alapvető eleme, és ebből a szempontból kell megközelíteni a problémát. Az információkhoz való igazságos hozzáférés, azok cseréje, feldolgozása és az üzleti óriásokkal egyenértékű elemzése jelentősen növelheti a kisvállalkozások esélyeit a sikeres versenyre. Ezt a megközelítést a WorldG8 projekt alkotói választották – ez az ATROMG8 globális stratégiájának alappillére.  Az ATROMG8 minden területen decentralizált ökoszisztémákat épít, amelyek a partnerek és az új ügyfelek rendelkezésére állnak a SaaS ( software as a service – szoftver mint szolgáltatás) elvén. A kidolgozott projektek kombinálhatók egymással, annak lehetőségével, hogy teljesen önállóan működjenek, ha egy vállalat vagy csapat ezt kívánja. Az ATROMG8 profiljában a jótékonyság, szabadidő, munka, iskola, barátok és öröm az adatok biztonságos környezetbe helyezése állnak. Az ATROMG8 új technológiák és tapasztalatok révén új magasságokba segíti partnereit.  

A WorldG8 egy olyan blokklánc ökoszisztéma, amelynek célja a kis- és középvállalkozások segítése azáltal, hogy egyenlő esélyeket biztosít az információkhoz való hozzáféréshez és azokkal való együttműködéshez. Számos eszköz készen áll arra, hogy javítsa az országok gazdasági állapotát.

„A digitális, formabontó és innovatív technológiák mint például az ATROMG8 integrált multifunkcionális ökoszisztémája nagy társadalmi-gazdasági támogatást tud nyújtani a vállalatok és a közigazgatási létesítmények számára a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás szempontjából. A mesterséges intelligencia, a blokklánc és a DLT különböző struktúráinak integrálása a magánszektorban a WORLDG8 kialakulóban lévő struktúrájába számszerűsíthető lehetőséget teremt a belső költségek javítására, amelyek hatással vannak a vállalatok költségeire. Az ebből eredő információkhoz és adatokhoz való hozzáférés olyan keretrendszerben, amely pénzügyileg is elfogadható a kisvállalkozások számára is, megváltoztatja a kereskedelem világát, ahogy ma ismerjük, és teljesen új lehetőségeket teremt minden ágazat számára. A platform kisvállalkozások millióit alakíthatja át a világ legnagyobb kiskereskedelmi csoportjává. ” – William Nonnis, Full Stack & Blokklánc fejlesztő – Védelmi minisztérium Olaszország

 

Ma arról fogunk beszélni, hogy a WorldG8 pontosan mit kínál a kisvállalkozásoknak, és miért fontos hosszú évek gazdasági perspektívájával összefüggésbe hozni, ha a fő cél bolygónk minden lakosának életszínvonalának és jólétének javítása.

WORLDG8 termékek

 

A maga nemében egyedülálló, az első biztonságos és széles körben elérhető technológiai ökoszisztéma, amely méltányos hozzáférést biztosít a nemzetközi piachoz – ez az, ami ma a WorldG8. Az információk, a technológiák, az eszközök és az alkalmazások az ökoszisztéma minden tagja számára egyformán hozzáférhetősége.

 

A WorldG8 az utóbbi években számos új előrelépést alkalmaz, amelyek megkönnyíthetik az üzleti tevékenységet, különösen a BRICS-országokban és a gazdaságilag elmaradott régiókban. 

 

A WORLDG8 fő alkotóelemei:

 

E-KERESKEDELEM – A platform egy multifunkcionális e-kereskedelmi bevásárlóközpontot foglal magában, amely minden más eszközhöz kapcsolódik, és terjedelmében összehasonlítható az Alibaba és az Amazon eszközeivel. Ennek a platformnak a programozása több évet vagy fejlesztést igényelt. Támogatja a B2B / B2C / P2P üzleti tevékenységét.

 

BLOKKLÁNC ​​- A Worldgate különféle szolgáltatásokhoz használható blokkláncát már kifejlesztették, és hónapok óta tesztelték rugalmasságát és méretezhetőségét különböző projektekben. A blokklánc az Accubits Technologies ChainSat projektjének része. A projekt célja, hogy további biztonságot nyújtson az ipar különféle ágainak, amelyeknek különböző okokból nem engedélyezett a hagyományos átviteli útvonalak használata. A blokklánc egy csomópontját egy műholdra helyezzük. 2021 augusztusában a SpaceX pályára állítja a műholdat, és üzembe helyezi azt.

 

ESEMÉNY PLATFORM – A platformot már kifejlesztették és teljesen működőképes. Ez a platform nemcsak a különböző vállalatoknak és embereknek kínál lehetőséget az éves kongresszusok és összejövetelek megszervezésére, hanem magán digitális szobákat is kínál, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy virtuális egyeztetéseket folytassanak, bemutassák termékeiket és valódi üzleti tevékenységet folytassanak. lehetőségeket. A platformon belüli rendszeres események proaktív dinamikát hoznak a platformra, ami nagy előnyt jelent a piacon lévő más e-kereskedelmi platformokkal szemben. 

 

SHOWROOM – Az e-kereskedelemhez és az eseményplatformokhoz csatlakozva a Showroom lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy magasan képzett és szabványosított módon mutassák be magukat és mutathassák be legújabb kollekciójukat. A vásárokhoz hasonlóan az egész környezet megjeleníthető és / vagy átalakítható az eseménynek, az évszaknak vagy az érintett vállalatok információihoz való hozzáférést megkönnyítő konkrét célnak megfelelően.

 

BLOCKCHAIN ​​ALAPÚ TANÚSÍTVÁNYOK – A tanúsítási platform célja, hogy megkönnyítse a tárgyalások előtt a vállalatokkal kapcsolatos információkhoz és adatokhoz való hozzáférést. A vállalatok 5 fő területen képesítik magukat tanúsításra:

  • Kormányzás;
  • Etika és Megfelelőségek;
  • A környezeti fenntarthatóság;
  • Sokszínűség és befogadás;
  • Pénzügy.

Ennek nem célja a teljes körű átvilágítás helyettesítése, hanem egy kezdeti üzleti megközelítés támogatása és új kapcsolatok létrehozása, amelyek egyébként nem jöttek volna létre. Ezt az eszközt már részben fejlesztették, és a szingapúri és dubaji egyetemek hallgatói már használják oklevelekhez, és több mint 2 éve tesztelik és fejlesztik tovább.

 

MI – a Mesterséges Intelligencia elemzés egy másik szoftver, amely a platformon belül elérhető lesz. Megfigyeli a piacokat, kiválasztott weboldalak (kormányzati hatóságokat, szabályozó ügynökségeket, kereskedelmi kamaráknak az oldalait stb.) A program átvizsgálásával a legújabb híreket és  jogi szabályozási változásokat, valamint az üzleti tranzakciókkal kapcsolatos új követelményeket figyeli, így a vállalatok alkalmazkodni tudnak és ennek megfelelően tudnak reagálni. Ezt az eszközt szintén már kifejlesztették, és az első gyógyszergyártó cégek már tesztelik.

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA – Az egész ökoszisztémának saját közösségi média platformja , amely lehetővé teszi a résztvevők közötti hálózatépítést. Ez a blokklánc-alapú platform a legbiztonságosabb környezetet kínálja a tárgyalásokhoz, értékesítési helyiségek létrehozásával affiliate marketingen keresztül, termékek reklámozásához, magyarázatához és eladásához, jutalék biztosításához vagy akár szolgáltatások felajánlásához. A platform lehetőséget kínál továbbá tanfolyamok tartására egy virtuális rajztábla segítségével. Ezt a platformot is már tesztelik a piacon.

 

Vállalati célok és tervek 

 

A WORLDG8 arra törekszik, hogy erőfeszítéseit a természet, az emberek, az üzleti élet és a gazdaság megsegítésére irányítsa. A projekt készítői azt tervezik, hogy 5 éven belül teljes mértékben befejezik a fejlesztést, majd a következő 5 évben bekerülnek a legkeresettebb üzleti platformok közé.

 

Mauricio Prazak, aI (A Brazil Nemzetközi Üzleti Kapcsolatok Fejlesztésének Intézete) elnöke a WORLDG8-at a piac igazi forradalmának tekinti;

 

“Mindig azt mondjuk, hogy a vállalatok és a piacok közötti információ- és tudáshiány jelenti a legnagyobb akadályt a nemzetközi üzleti életben. Az IBREI több mint 20 országban van jelen, és évek óta dolgozik ezen hiányosság pótlásán, hidat építve a piacok és a kormányok között, hozzájárulva egy jobb üzleti környezet megteremtéséhez. Most, a WorldG8 segítségével biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk ezt a munkát az egész világra kiterjeszteni. ” Mauricio Prazak

 

A platform új technikai megoldásokat is feltár az egyetem és intézetekben. A WORLDG8 ötlete olyan szinergiák létrehozása, amelyek ötvözik a kutatást az iparral és a pénzügyi piaccal. Ez kétségtelenül a termékek hatékonyságának növekedéséhez és az ilyen vizsgálatok befektetési vonzerejéhez vezet.

A projekt gazdasági hatása és fontossága

 

A platform előnyein túl számos új munkahely is létrejön a programozásban, az értékesítésben, az oktatásban, a tanácsadásban, a kutatásban és sok más területen. Ezek az új szakmai lehetőségek elősegítik ezen ágazatok fejlődését és megerősítését, új jövedelemforrások létrehozásával e munkavállalók és családtagjaik számára. A leányvállalatok értékesítési struktúrája csak egy példa arra, hogy egy alternatíva már bebizonyosodott a közösségi média struktúráiban, és milliárdos értékesítést generál világszerte.

 

„Az elmúlt néhány évben a vállalatok elvárásai egyre inkább megváltoztak, és a kihívások változatosabbá váltak. Az a digitális bonyolultság, amellyel a kis- és középvállalkozásoknak manapság küzdeniük kell a nemzetközi piacon, olyan bravúr, amelyet a jövőben csak a lehető legegyszerűbb és hatékonyabb struktúrákkal lehet elsajátítani. Az Accubits Technologies, az IBREI, az ATROMG8 és az érintett hálózatok tapasztalata és know-how-ja a kulcsfontosságú tényező, amely lehetővé teszi a WORLDG8 felépítését ebben a formában, és ezáltal támogatja és elősegíti a globális piaci belépést emberek milliói és kisvállalkozások számára ”, – Jithin VG – az Accubtis Technologies vezérigazgatója. 

 

A lehetőségek kiaknázásával és a platformon elegendő számú vállalkozó egyesítésével a WorldG8 a gazdasági fejlődés és a régiók stabilizációjának inkubátorává válik, előmozdítva azokat az ágazatokat vagy vállalati kategóriákat, amelyeknek ma nehéz részt venniük a globális gazdasági áramlásokban. A platform technikai segítséget tud nyújtani ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.